Ceara de jojoba

Descriere: ceara de jojoba este 100% naturala si este originara din desertul Arizona, nordul Mexicului si sudul Californiei. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere.

Prezentata sub forma de fulgi si cu o culoare galbena, ceara de jojoba este ideala pentru realizarea parfumurilor naturale solide, lumanarilor de masaj, cremelor naturale, batoanelor de masaj solid, lumanarilor si strugurelelor naturale.

INCI: Simmondsia Chinensis Wax

Mod de folosire: se topeste si se amesteca cu uleiuri esentiale si adaosuri, in functie de produsul dorit.

Idei si produse cu ceara de jojoba:

1. parfum solid:  baza (50% ceara jojoba, 20% ulei masline bio, 30% ulei migdale dulci) + combinatie de uleiuri esentiale (scortisoara, portocale)

2. baton de masaj solid: 50% unt shea bio, 30% unt cocos bio, 10% ceara jojoba

Detalii: ceara de jojoba este un produs 100% natural, extrem de popular si apreciat.

Observatii: termen valabilitate 3 ani. Produsul trebuie pastrat intr-un loc racoros, uscat, ferit de razele soarelui.

Ambalaj: pachete cu gramaj 500 g. fiecare

Info comanda:
– produsele sunt pe stoc
– transportul este gratuit pentru comenzi de minim 500 lei

Reduceri suplimentare aplicabile:
– pentru comenzi de minim 1.000 lei – discount 5% (reflectat in cosul de cumparaturi si pe factura)

Silvia Chindea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.