De unde procuram fructe si legume bio?

La sfarsitul lunii iunie am lansat pe pagina noastra de Facebook un concurs. Am vrut sa aflam de la voi ce teme sa abordam pe site si pentru aceasta am oferit premii in valoare de 100 lei.

Una dintre temele propuse a fost legata de procurarea legumelor si fructelor bio. Ne face o deosebita placere sa va vorbim astazi despre o microferma certificata ecologic, BioDumbrava. Domnul Dumbrava, alaturi de familia sa, se ocupa si se preocupa sa ne ofere legume si fructe certificate, proaspete si gustoase.

Microferma este situata la 15 km de Bucuresti, in satul Joita, in spatele Carrefour Militari. Pentru a veni in ajutorul celor care nu se pot deplasa pana acolo, periodic exista un punct de desfacere in zona PTTR Romancierilor. Domnul Dumbrava participa si la targuri si expozitii, ultimul de acest gen fiind RAW Generation Expo, organizat de Ligia Pop.

In functie de sezon, BioDumbrava va pregateste legume, fructe si multe altele: salata verde, spanac, ceapa, usturoi, praz, morcovi, telina, ridichi, cartofi, sfecla rosie, rosii, vinete, ardei, dovlecei, castraveti, fasole, mazare, mere, capsuni, cirese, fructe de padure, pepeni, pere, vita de vie, caise, visine, gutui si oua bio.

Astfel, daca nu aveti posibilitatea sa plantati chiar voi legume in gradina sau pomi fructiferi, exista alternative la fel de sanatoase si sigure pentru familia voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.