Am lansat noul site!

Sapunuri naturale Soapmill

Astazi, 21 octombrie, lansam noul site Sapun Natural! Suntem extrem de bucurosi de acest inceput, emotionati si fericiti fiindca putem sa va oferim cele mai bune informatii legate de fabricarea sapunului natural si a altor produse cosmetice, sa va impartasim retete de sapun natural sau de preparate culinare.

Am creat pentru voi cursuri de productie sapun natural, urmatorul avand loc in Bucuresti, pe 9 Noiembrie si va oferim posibilitatea de a achizitiona ingrediente si recipiente pentru cosmetice, atat pentru consumul propriu, cat si pentru distributia in magazine specializate.

sapunnatural-organic-bio-ingrediente-photo-24

Va rasfatam cu 60 de materii prime de cea mai buna calitate, unele dintre acestea avand cele mai bune preturi de pe piata:

14 uleiuri bio & naturale

7 unturi bio & naturale

25 uleiuri esentiale

11 condimente & plante aromatice

3 tipuri de ceara pentru parfumuri, cosmetice si lumanari

IMG_7042Pe site mai puteti comanda marturii, accesorii si decoratiuni pentru nunta, botez sau evenimente de firma, produse ambientale pentru casa si birou sau arome si rasfaturi.

Si pentru ca ne-am gandit permanent la voi atunci cand am descris conceptul Sapun Natural, vrem sa venim si cu noutati: transportul prin curier rapid are pretul fix de 15 lei pentru toate localitatile din Romania, indiferent de valoare comenzii sau greutatea coletului.

Iar pentru comenzile de peste 500 lei, transportul este gratuit. In plus, comenzile de minim 1.000 lei beneficiaza de un discount suplimentar de 5%, iar produsele cu pretul mai mare de 1.000 lei au deja o reducere de 5%.

De astazi, noua casa a pasiunilor tale este… SapunNatural.ro!

2 thoughts on “Am lansat noul site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.