Idei parfumate pentru casa, cu flori de levantica

Astazi ne-am gandit sa iti aratam cateva idei de efect, idei pentru a folosi flori de levantica. Primul produs este simplu de realizat, fiind vorba despre o lumanare 100% naturala, parfumata cu ulei esential de lavanda si cu pahar decorat cu minunatele flori de levantica. In magazinul Sapun Natural gasesti trei tipuri de ceara (de albine, de soia si de jojoba) pentru a crea lumanarea, iar pentru parfumare poti folosi uleiul esential de lavanda.

Lumanare lavanda

Pentru a realiza o perna de dormit sau o perna decorativa, ai nevoie de putina indemanare, dar iti poti pune creativitatea la incercare. Alege orice tip de material, chiar si unul mai rustic, ca cel din imagine, creeaza rapid o perna si apoi o umpli cu flori de levantica. Avem doua sfaturi pentru tine, in schimb: 1. sa ai acces in interior, pentru a verifica florile si a le stropi cu ulei esential de lavanda, pentru un miros mai puternic, timp mai indelungat si 2. nu pune cozile florilor, sa nu te intepi.

Perna lavanda

Un saculet cu flori de levantica si/sau parfumat cu lavanda este extrem de simplu de realizat. Poti umple orice saculet din organza sau panza si apoi il poti agata in camera copilului sau in dulapul cu haine.

Saculet lavanda

Am lasat la urma cel mai greu de realizat produs, in sensul ca ai nevoie de multe informatii, de multa practica si de minim 3 saptamani pentru uscare. Este vorba despre un sapun natural cu levantica, parfumat si el cu ulei esential de lavanda. Rezultatul deosebit merita asteptarea si eforturile depuse pentru realizarea lui.

Sapun lavanda

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.