De Craciun, cumparati produse romanesti

Pe acest final de an, va asteptam la doua evenimente deosebite.

Targul lui Andrei

Primul dintre ele, ce va avea loc in perioada 14-24 Decembrie, in galeria comerciala Carrefour Militari, se numeste “Targul lui Andrei“. Evenimentul va reuni mai multi producatori romani (accesorii si ornamente pentru masa si pomul de Craciun, obiecte din ceramica / lemn / sticla, lumanari naturale, ii si zgardane, bijuterii traditionale) care s-au pregatit intens in aceste ultime saptamani, pentru a va bucura inimile cu produse autentic romanesti.

In plus, noi vom dona 20% proveniti din vanzarea articolelor catre Asociatia lui Andrei, pentru derularea unui proiect de cercetare in domeniul autismului inceput de un nucleu de medici psihiatri in cadrul Clinicii de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului, din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia”.

Voi cumparati produse romanesti si cu o cincime din vanzari faceti o fapta buna. De fapt, mai multe fapte bune! 🙂

colaj-targ

Al doilea eveniment se numeste “Targul de Craciun” si este organizat de Fundatia Calea Victoriei, la sediul lor din Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu – Izvorul Rece). Acolo va asteptam vineri, 19 Decembrie, intre orele 17 si 21, precum si sambata, 20 decembrie, intre orele 11 si 18.

Pentru orice detalii, intrebari sau comenzi cu ridicare de la oricare dintre evenimente, va rugam sa ne sunati la 0744.132.796, 0723.576.256 sau sa ne scrieti pe office@sapunnatural.ro.

Anul acesta, cadourile de Craciun sunt realizate in Romania, cu multa dragoste pentru frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.