Curs de productie sapun natural “de foc”

De-a lungul vremii am sustinut foarte multe cursuri de productie sapun natural, atat private, cat si de grup. Ultimele doua au avut loc in week-end-ul 22-23 februarie, in Bucuresti, iar urmatoarele doua vor avea loc in Cluj-Napoca, pe 15 martie (curs de grup), si in Bucuresti, pe 18 martie (curs privat).

Astazi dorim sa vorbim despre cel de sambata, 22 Februarie, fiindca a fost prima data cand am sustinut un curs denumit de catre noi “de foc”. Adica Simona si Sorin au venit tocmai din Resita, pana in Bucuresti, ca atare au dorit sa comasam cele doua cursuri de productie, incepatori si avansati, intr-o singura zi. Ne-am mobilizat cu totii, am dormit doar 4 ore, am plecat de acasa la ora 7 dimineata si am ajuns inapoi la ora 22.30.

Ziua a fost deosebita din toate punctele de vedere. I-am asteptat pe cei doi prieteni dis-de-dimineata, ne-am pregatit fizic si psihic si la ora 9 am inceput cursul de productie sapun natural pentru incepatori.

photo (45)

photo (46)

photo (47)

Simona si Sorin au fost foarte incantati de perspectiva de a isi deschide propria manufactura de sapun natural, asa ca au fost foarte atenti si receptivi la explicatiile noastre. Au muncit mult, au pus suflet si s-au implicat enorm.

photo (48)

photo (49)

Rezultatul unei zile pline-pline? Patru productii de sapun natural, aproape 5 kg. de sapun, oboseala multa, dar satisfactie enorma.

photo (50)

photo (51)

photo (52)

2 thoughts on “Curs de productie sapun natural “de foc”

  1. Alina says:

    Bine v-am gasit!
    Nu mai locuiesc in tara de aproximativ 8 ani si vin in vizita foarte rar… intrebare a mea ar fi.. Se pot face si cursuri online? Sapunul mi-a reusit din prima insa as dori sa invat despre cum se fac sampoane si crème cosmetice .. Locuiesc in Olanda iar cei de aici sunt cam sceptici in ceea ce priveste sapunul..preferand gelul de dus… acum sunt in cautarea unor produse pentru un tonic de par.. tinand cont ca este doar un hobby deocamdata. .. incerc sa gasesc retete cat mai “ieftine” sa zic asa.. nu de alta dar nu vreau sa investesc ai poate sa ma uit la produse.. tinand cont ca am parul lung , pot folosi produsele dar in stoc limitat ;)) . Va multumesc anticipat si va urez din suflet sa aveti parte de cat mai multe realizari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.