Curs de productie sapun natural la Techirghiol

Nu ar fi prima oara cand primim un telefon si suntem invitati sa realizam un curs de productie sapun natural aproape de pe o zi pe alta. 🙂 Asa s-a intamplat si acum o saptamana, cand Oana ne-a sunat si am stabilit ca sambata sa fim la Techirghiol, pentru un curs privat pentru doua persoane. Doua doamne incredibile, care nu au mai produs niciodata sapun natural, dar carora deja le suradea aceasta activitate.

Cursul a debutat frumos, dis-de-dimineata, planuind impreuna cu ale noastre cursante sa realizam doua retete diferite de tot ce am realizat pana acum.

IMG_0268

IMG_0269

IMG_0271

IMG_0276

IMG_0277

IMG_0278

Si pentru ca am fost cuminti, am primit fructul pasiunii, aclimatizat la Cecilia in curte, suc de catina cu miere si nuci.

IMG_0279

IMG_0280

IMG_0281

IMG_0293

Dupa ce ambele doamne au terminat productiile, am plecat la restaurant, sa mancam, si apoi ne-am plimbat pe faleza din Techirghiol, pe malul lacului. Aceasta a fost reamenajata in proportie de 80% si putem spune ca rezultatul este spectaculos.

IMG_0294

IMG_0295

IMG_0296

IMG_0297

IMG_0298

IMG_0299

Ziua s-a incheiat la fel de frumos precum a inceput. Dupa partea practica de dimineata, in partea a doua cursului ne-am concentrat pe partea teoretica, lasand un bagaj impresionant de informatii, atat in forma fizica, cat si electronica.

La final, nu putem decat sa le uram noilor noastre prietene sa aiba parte de productii reusite, sa aduca un suflu nou in acest domeniu si clientii sa fie incantati de realizarile lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.