Archive for the ‘Ingrediente pentru cosmetice’ Category
Descriere: pe baza de Aloe Vera bio/organica, sucul de Aloe Vera are nenumarate beneficii, atat pentru piele, cat si intern. Are proprietati puternic detoxifiante si este 100% natural. Se poate folosi in loc de apa plata sau in completarea ceaiului.
Mareste puterea de absorbtie a proteinelor si diminueaza productia de bacterii. Excelent pentru probleme digestive (ulcer, gastrita etc.), fiindca ajuta la regenerarea tesuturilor din interior spre exterior. Functioneaza ca o bautura energizanta si ajuta la mentinerea in mod sanatos a greutatii.
Produsul este contraindicat femeilor insarcinate, care au nascut de curand si/sau alapteaza, precum si copiilor.
Stiati ca Aloe Vera…
… are proprietati puternic antibacteriene si este 100% naturala?
… are un continut ridicat de calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu si zinc?
… contine 8 din cele 13 vitamine cunoscute si 20 din cei 22 de aminoacizi cunoscuti?
… este o planta care seamana cu un cactus, in special datorita marginilor crestate si intepatoare, dar in realitate face parte din familia crinului?
… era folosita de catre vechii egipteni si greci ca tratament pentru diverse probleme cu pielea si este mentionata de mai multe ori in Biblie?
… a fost folosita ca tratament impotriva arsurilor cauzate de radiatiile emanate ca urmare a bombelor atomice de la Hiroshima si Nagasaki?
… se mai numeste “Fantana tineretii” sau “Planta de prim ajutor”?
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Descriere: ceara de jojoba este 100% naturala si este originara din desertul Arizona, nordul Mexicului si sudul Californiei. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere.
Prezentata sub forma de fulgi si cu o culoare galbena, ceara de jojoba este ideala pentru realizarea parfumurilor naturale solide, lumanarilor de masaj, cremelor naturale, batoanelor de masaj solid, lumanarilor si strugurelelor naturale.
INCI: Simmondsia Chinensis Wax
Mod de folosire: se topeste si se amesteca cu uleiuri esentiale si adaosuri, in functie de produsul dorit.
Idei si produse cu ceara de jojoba:
1. parfum solid: baza (50% ceara jojoba, 20% ulei masline bio, 30% ulei migdale dulci) + combinatie de uleiuri esentiale (scortisoara, portocale)
2. baton de masaj solid: 50% unt shea bio, 30% unt cocos bio, 10% ceara jojoba
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Descriere: ceara de albine 100% naturala, certificata bio/organic de EcoCert. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere.
Prezentata sub forma de calup si cu o culoare galbuie, ceara de albine este ideala pentru realizarea lumanarilor naturale, parfumurilor solide, lumanarilor de masaj, cremelor naturale, batoanelor de masaj solid, strugurelelor naturale.
INCI: Beeswax
Mod de folosire: se topeste si se amesteca cu uleiuri esentiale si adaosuri, in functie de produsul dorit.
Idei si produse cu ceara de albine bio/organica:
1. parfum solid: baza (30% ceara albine, 20% ulei masline bio, 50% ulei migdale dulci) + combinatie de uleiuri esentiale mentolate (menta, pin, eucalipt)
2. baton de masaj solid: 50% unt shea bio, 30% unt cocos bio, 10% ceara albine bio/organica
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Descriere: ceara de origine vegetala, realizata din ulei de soia, 100% naturala. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere. Este non-GMO, adica nu este obtinuta din organisme modificate genetic.
Prezentata sub forma de fulgi si cu o culoare alb-laptoasa, opaca, ceara de soia este ideala pentru realizarea lumanarilor naturale, parfumurilor solide, lumanarilor de masaj, cremelor naturale, batoanelor de masaj solid, strugurelelor naturale.
INCI: Glycine Soja Wax
Mod de folosire: ceara de soia are un punct de topire relativ coborat. Se topeste si se amesteca cu uleiuri esentiale si adaosuri, in functie de produsul dorit.
Idei si produse cu ceara de soia:
1. parfum solid: baza (90% ceara soia, 10% ulei jojoba bio) + combinatie de uleiuri esentiale optimiste (portocale, lamaie, grapefruit, lime)
2. baton de masaj solid: 50% unt shea bio, 30% unt cocos bio, 20% ceara soia
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Glucozida de cocos
Ian 07
Glucozida de cocos
Descriere: agent tensioactiv, adica un ingredient care poate modifica tensiunea superficială a unui lichid, derivat din ulei de cocos si zahar din fructe. Este bland, delicat, neiritant. Ideal pentru prepararea sampoanelor si gelurilor de dus, deoarece are o capacitate mare de producere a spumei. Este complet biodegradabil.
Caracteristici: glucozida de cocos are actiuni excelente de curatare a pielii si parului. Functioneaza ca un emulgator, in sensul ca poate fi folosita la prepararea unor emulsii stabile, fara ca ingredientele sa se separe, sporind astfel proprietatile hidratante ale unui produs.
INCI: Coco Glucoside
Mod de folosire: se adauga in sampon natural (45%), balsam natural (30%), geluri de dus (45%), sapun lichid (35%), vopsele pentru par (10%), produse pentru bebelusi (25%), geluri de curatare faciala (25%)
Detalii: glucozida de cocos este un produs 100% vegan si 100% natural, pentru uz extern.
Observatii: termen valabilitate 2 ani. Trebuie pastrat la o temperatura constanta (intre 20 si 30 grade Celsius), intr-un loc uscat, ferit de razele soarelui. Inainte de folosire, produsul trebuie incalzit si amestecat pana la uniformizarea totala. Este posibil ca pe timpul depozitarii sa apara sedimentari, dar acestea nu afecteaza in mod negativ calitatea produsului.
Ambalaj: sticle de 125 ml., 330 ml. si 1 l. (cu pompa)
Info comanda:
- momentan produsele nu sunt pe stoc. Comanda se plaseaza virtual, se achita in avans si este acceptata numai dupa confirmarea platii. Expedierea dureaza, in medie, 5-10 zile lucratoare.
- transportul este gratuit pentru comenzi de minim 500 lei
Reduceri suplimentare aplicabile:
- pentru comenzi de minim 1.000 lei – discount 5% (reflectat in cosul de cumparaturi si pe factura)
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!




