escorts

Sex For Fun

Sex Online

Getting Laid

Escort Girls

Sex Chat

Sex Dating

Sex Webcam

Get Laid

Single Sex

Casual Dating

Sex Cam To Cam

Sex on Webcam

Live Webcam

live girls

Archive for the ‘Uleiuri esentiale’ Category

sciencephoto.com

Descriere: uleiul esential de eucalipt este puternic racoritor si mentolat, avand proprietati terapeutice remarcabile: antiinflamatoare, antibacteriene, antiseptice, antispasmodice. Ideal in cazul problemelor respiratorii, ranilor si taieturilor, durerilor musculare. Este larg utilizat in ultimii ani in produsele pentru ingrijirea pielii, in pasta de dinti, precum si in medicamentele homeopate contra racelii si febrei.

Arborele din ale carui frunze proaspete se extrage uleiul esential de eucalipt este originar din Australia, aceasta fiind si tara cu cea mai mare productie din lume.

Read More

Comanda Ulei esential de eucalipt

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: din cele mai vechi timpuri, trandafirul a fost extrem de apreciat pentru parfumul sau deosebit, dar si pentru proprietatile medicinale si nutritive. Vechii greci, romani si fenicieni au creat gradini de trandafiri la fel de extinse ca si domeniile de grau sau livezi.

Apa de trandafiri are un gust distinctiv si este utilizata foarte mult in bucataria iraniana, mai ales la dulciuri (nuga, rahat, baclava, inghetata de ceai, prajituri). In India este folosita pentru a aroma laptele sau produsele lactate din diferite feluri de mancare (budinca de orez). Este, de asemenea, un ingredient-cheie in Lassi, o bautura dulce facuta din iaurt, zahar si sucuri de fructe. In cultura musulmana, apa de trandafiri este folosita frecvent ca substitut halal pentru vinul rosu si alte tipuri de alcool (in preparate culinare) si in limonada.

Apa de trandafiri se foloseste in produsele cosmetice emoliente, in special in creme naturale, strugurele, mist-uri aromaterapeutice, masaje solide sau sapun natural. In India sunt extrem de populare mist-urile aromaterapeutice pentru ten si pentru ochi. Mirosul sau dulce ajuta la crearea unui parfum natural solid sau lichid exceptional.

Read More

Comanda Apa de trandafiri

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de scortisoara este exotic si are un miros dulce, aromat. Scortisoara este originara din Indonezia si are un nume ce deriva din greaca veche (“Kinnamon” inseamna tub sau teava). Uleiul esential de scortisoara era folosit in templele grecesti pentru parfum, in Egipt pentru masajele luxuriante pentru picioare, in Franta si apoi in Europa pentru vin fiert, creme afrodisiace sau lumanari naturale. Atat batonul de scortisoara, cat si uleiul esential au fost bunuri importante de comert intre India, China si Egipt.

Este un ulei esential ce este preferatul multor persoane, iar proprietatile terapeutice ii creeaza avantaje multiple. Este un excelent analgezic, antibiotic, antiseptic, afrodisiac, astringent, stimulant si tonic.

Read More

Comanda Ulei esential de scortisoara

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de ylang-ylang este exotic si are un miros dulce, enigmatic, bogat si pretios. Este un ulei esential ce este preferatul multor persoane, iar proprietatile terapeutice ii creeaza avantaje multiple. Este un excelent antidepresiv, antiseptic, afrodisiac, avand efecte euforice si sedative asupra sistemului nervos.

“Floarea florilor” (in traducere) este darul traditional pe pernele cuplurilor proaspat casatorite din Indonezia. Uleiul esential de ylang-ylang este un ingredient ideal in produsele cosmetice 100% naturale pentru corp (ulei, crema, masaj solid, mist-uri aromaterapeutice), in parfumuri solide sau lichide si in lumanari naturale afrodisiace.

Read More

Comanda Ulei esential de ylang-ylang

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de pin are un miros proaspat de padure, de conifere stropite de ploaie. Are proprietati multiple: antimicrobiene, dezinfectante, antireumatice, antiseptice, antivirale, antibacteriene. Stimuleaza  circulatia sangelui si sistemul nervos.

Egiptenii foloseau acele de pin pentru a oferi savoare preparatelor culinare, iar saltelele lor contineau ace si conuri de pin, pentru a tine la distanta insectele. Uleiul esential de pin este un ingredient ideal in produsele cosmetice destinate copiilor, deoarece dezinfecteaza rapid ranile si nu permite infectarea acestora. Mai mult, este recomandat de catre aromaterapeuti pentru lumanari naturale parfumate ce se ard in incaperi nesterile sau care necesita purificarea aerului.

Read More

Comanda Ulei esential de pin

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de portocale are un miros dulce, proaspat, de portocala stoarsa. Are proprietati antidepresive, ajutand la obtinerea unui tonus psihic pozitiv si la eliminarea stresului. Este calmant si relaxant la nivel mental, fiind des folosit in aromaterapie ca adjuvant in caz de anxietate. Ajuta la stimularea circulatiei sangelui si la cresterea productiei de colagen la nivelul pielii. De asemenea, are proprietati antiinflamatoare si antiseptice.

Atat fructul, cat si uleiul esential, sunt folosite si in arta culinara, de la ceaiuri, bauturi, deserturi, biscuiti, ciocolata, bomboane, pana la preparate savuroase de patiserie sau panificatie. De asemenea, popularitatea uleiului esential de portocale in cadrul sedintelor aromaterapeutice a crescut odata cu aparitia lumanarilor naturale.

Read More

Comanda Ulei esential de portocale

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

http://www.3morganic.com/

Descriere: menta este renumita pentru proprietatile sale puternic fortifiante, tonifiante, cu rezultate exceptionale in combaterea stresului, atat muscular, cat si mental. Cu proprietati antibacteriene, antiinflamatoare, antiseptice si cicatrizante, uleiul esential de menta este deosebit de util in produse cosmetice cu actiune rapida (sapunuri naturale, creme naturale si uleiuri pentru corp).

In ultimii ani, insa, menta este folosita si in arta culinara, de la ceaiuri, bauturi pana la preparate savuroase, atat frunzele proaspete sau uscate, cat si uleiul esential. De asemenea, popularitatea uleiului esential de menta in cadrul sedintelor aromaterapeutice a crescut odata cu aparitia lumanarilor naturale. Excelent pe parte respiratorie, uleiul esential de menta este ideal in anotimpurile reci, cand racelile, bronsitele si afectiunile sistemului respirator isi fac aparitia.

Read More

Comanda Ulei esential de menta

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: originara din Franta, lavanda este renumita pentru proprietatile calmante, relaxante si mirosul delicat. Are un efect echilibrant pentru sistemul nervos, fiind utila in insomnii sau perioade stresante. Cu proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si antiseptice, uleiul esential de lavanda este deosebit de util in produse cosmetice cu actiune rapida (sapunuri naturale, creme pentru corp).

In ultimii ani, insa, levantica este folosita si in arta culinara, de la ceaiuri, bauturi pana la preparate savuroase, atat frunzele proaspete sau uscate, florile, cat si uleiul esential. De asemenea, popularitatea uleiului esential de lavanda in cadrul sedintelor aromaterapeutice a crescut odata cu aparitia lumanarilor naturale. Excelent pentru calmare si refacerea echilibrului mental, uleiul esential de lavanda este ideal in lumanari destinate camerelor pentru bebelusi si copii, pentru relaxarea acestora si asigurarea unui somn linistit. De asemenea, este un repelent ideal.

Read More

Comanda Ulei esential de lavanda

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!