Comenzi si expediere

Nu exista comanda minima obligatorie, o comanda poate contine oricate produse doresti.

Alege modalitatea de comanda care ti se pare cea mai potrivita!

– Online
– Telefonic*: 0744.132.796, 0723.576.256
– E-mail*: office@sapunnatural.ro
– Mesaj privat pe pagina Facebook*: www.facebook.com/sapunnatural.ro

* te rugam sa incluzi in comanda urmatoarele date: nume produs, gramaj (unde se aplica), numar bucati, nume, prenume, adresa de livrare, interval orar preferat pentru livrare, numar telefon mobil, adresa e-mail, modalitate de plata si de expediere.

Important: orice modalitate de comanda ai alege, vei primi fie un raspuns automat de confirmare a comenzii, fie un operator Sapun Natural te va contacta telefonic sau prin intermediul unei modalitati electronice de contact pentru a iti confirma comanda sau a iti oferi detalii suplimentare. In cazul in care nu primesti un raspuns din partea noastra in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, te rugam sa ne contactezi.

Costuri expeditie in Romania

  • Comenzile de minim 500 lei se achita numai prin transfer bancar, pe baza unei facturi proforma si beneficiaza de transport gratuit.
  • Curier rapid sau Posta Romana, indiferent de greutatea coletului si localitatea de livrare: expediere in 1-2 zile lucratoare, cost fix 20 lei.

Taxa de transport va fi adaugata la pretul total al produselor comandate si va aparea in cos inainte de a trimite comanda.

Costuri expeditie in Spania, Germania, Portugalia, Anglia, Italia, Franta, Belgia, Olanda

  • Coletarie privata: incepand de la 45 lei (10 Euro) per colet. Coletul este livrat intr-un punct stabilit de curier, in functie de orasul in care locuiesti si trebuie ridicat de la sediul acestuia. Nu se livreaza la domiciliu sau la birou.
  • Pentru livrare in alte tari decat cele mentionate mai sus si detalii legate de costuri, timp de livrare, modalitati de plata si produse permise, te rugam sa ne contactezi.

Expediere produse in Romania

Expedierea produselor in Romania se realizeaza prin curier rapid sau Poșta Romana, costul expedierilor fiind suportat de catre tine pentru comenzile mai mici de 500 lei. Produsele sunt expediate in termen de 24-48 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 – duminica, ora 16.00, se onoreaza luni.

Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile si coletele sunt asigurate. In cazul spargerii unui produs, datorita manipularii necorespunzatoare din timpul transportului, inlocuim produsele gratuit.

Modalitati de plata

Romania: pentru comenzi de maxim 500 lei, plata se efectueaza ramburs sau în bancă.

Romania: comenzile de minim 500 lei se achita numai prin transfer bancar, pe baza unei facturi si beneficiaza de transport gratuit.