Sapun natural, un mod de viata

Ceara de soia vrac (250-500 g, 1-5-10 kg)

30.00 lei700.00 lei

Descriere: ceara de origine vegetala, realizata din ulei de soia, 100% naturala. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere. Este non-GMO, adica nu este obtinuta din organisme modificate genetic.

Prezentata sub forma de fulgi si cu o culoare alb-laptoasa, opaca, ceara de soia este ideala pentru realizarea lumanarilor naturale, parfumurilor solide, lumanarilor de masaj, cremelor naturale, batoanelor de masaj solid, strugurelelor naturale.

Golește

Ceara de soia

INCI: Glycine Soja Wax

Mod de folosire: ceara de soia are un punct de topire relativ coborat, de 50 grade Celsius. Se topeste si se amesteca cu uleiuri esentiale si adaosuri, in functie de produsul dorit (crema naturala, masaj solid, strugurel, lumanare masaj, lumanare naturala, parfum solid etc.).

Idei si produse cu ceara de soia:
1. Parfum solid:
– 90% ceara soia
– 10% ulei ricin
uleiuri esentiale la alegere – maxim 12%
2. Baton de masaj solid:
– 50% unt shea bio/organic, neprocesat, brut
– 30% unt cocos natural
– 20% ceara soia
uleiuri esentiale la alegere – maxim 12%

Detalii: ceara de soia este un produs 100% vegan si 100% natural, extrem de popular si apreciat in ultimii ani.

Greutate N / A
Gramaj

, , , ,

Ambalaj

Pungi din plastic sigilate, personalizate.

Transport gratuit

Comenzile de minim 500 lei se achita numai prin transfer bancar, pe baza unei facturi proforma si beneficiaza de transport gratuit prin curier.

Reduceri suplimentare

Pentru comenzile de minim 1.000 lei, se aplica un discount suplimentar de 5%.

Observatii

Daca produsul nu se afla pe stoc sau cantitatea dorita este mai mare de 5 kg., se plaseaza o comanda virtuala. In acest caz, plata se realizeaza numai in avans, in cont bancar, pe baza unei facturi proforma. Timpul mediu de expeditie & livrare este de 10 zile lucratoare de la confirmarea platii. Termen valabilitate 2 ani. Produsul trebuie pastrat intr-un loc racoros, uscat, ferit de razele soarelui. Pentru uz extern, cosmetic.

Opinii


Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.