Ulei de porumb (1, 5, 10 l)

60.00 lei520.00 lei

Descriere: uleiul de porumb este un emolient natural si ajuta la hranirea in mod natural a pielii, lasand-o catifelata si hidratata.

Este folosit cu succes in produsele antirid (creme, serumuri), in cele hidratante, in mod special cele destinate pielii si tenului uscat, precum si in sampoanele solide sau lichide destinate parului uscat, vopsit, deteriorat.

Este extrem de apreciat si in domeniul culinar, in special datorita gustului sau deosebit, fiind folosit la salate, maioneze, preparate la cuptor.

Golește

Ulei de porumb

INCI: Zea Mays Oil

Mod de folosire: se adauga in sapun natural, creme naturale, exfoliante, uleiuri si unturi pentru corp, masaj solid, strugurele naturale, uleiuri si lumanari masaj, produse pentru ingrijirea parului (sampon, balsam), geluri de dus etc.

Retete produse cu ulei de porumb:
1. Serum facial pentru ten uscat
– 100 ml. ulei de porumb
– 100 ml. ulei migdale dulci
– 100 ml. ulei orez

Detalii: uleiul de porumb este un produs 100% vegan. Deoarece nu contine niciun fel de chimicale, cum ar fi conservanti, derivate petroliere sau arome sintetice, uleiul de porumb este 100% natural.

Greutate N / A
Volum

, ,

Ambalaj

Recipiente din plastic cu volum net 1 litru si capace prevazute cu picurator si sistem anti-scurgere. Toate ambalajele sunt produse in Europa si sunt de calitate superioara, iar cele din sticla sunt agreate de organismele de certificare bio.

Transport gratuit

Comenzile de minim 500 lei se achita numai prin transfer bancar, pe baza unei facturi proforma si beneficiaza de transport gratuit prin curier.

Reduceri suplimentare

Pentru comenzile de minim 1.000 lei, se aplica un discount suplimentar de 5%.

Observatii

Termen valabilitate 2 ani. Produsul trebuie pastrat intr-un loc racoros, uscat, ferit de razele soarelui.

Opinii


Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.