uk sex cam

web chat

mexico dating sites

live cricket match today

live chat with girls

african ladies dating

live girls web cam

singles victoria

friend email finder

dult finder

swinger new

passion room

alicia keys singles

desperate housewives dating

islamic personals

online personal

russian women net

couples ocho rios all inclusive

dating free london

chat echangiste gratuit

dating sites adult

single women in edmonton

free dating indian sites

washington dc singles

lines chat

oxnard singles

get hot women

deluxe escort

free christian online dating

fort worth singles

search sex

sex now

genesis singles

find sex local

plenty of fish singles

freegirls com

brazil single women

www olderwomen com

phone date

datingservice

zanesville singles

black on line dating

sex finder uk

facesitting personals

dating for shy guys

dating in buffalo

sex chat telephone

nelson singles

dating and flirting

rich single women

live chat cam girls

www chat free6

www sex move

vegas for singles

man dating woman

largest online dating

singles 1.4

personals michigan

personals new york city

dating black singles

las vegas single women

spokane singles

getting laid

bi sexual dating

hot latin womens

czech singles

sex beautiful women

prostitutes for sale

lesbian sex mature

phone etiquette dating

dating in usa

singles in pennsylvania

mature female contacts

kw singles

friend singles

sex mobile phone

phone sex no credit cards

personal teen

local free dating

dating toronto

christian dating agency uk

dating single parents

black dating uk

free dating match

swinger en mexico

join friendfinder networks

senior christian dating

swinger amature

live chat with girls

single girls in bangalore

adultsonly

dating for short men

empire singles

swinger michigan

datingclub

website sex

internet dating agencies

singles ny

mature gay men

sex local

Posts Tagged ‘cosmetice bio’

Descriere: din cele mai vechi timpuri, trandafirul a fost extrem de apreciat pentru parfumul sau deosebit, dar si pentru proprietatile medicinale si nutritive. Vechii greci, romani si fenicieni au creat gradini de trandafiri la fel de extinse ca si domeniile de grau sau livezi.

Apa de trandafiri are un gust distinctiv si este utilizata foarte mult in bucataria iraniana, mai ales la dulciuri (nuga, rahat, baclava, inghetata de ceai, prajituri). In India este folosita pentru a aroma laptele sau produsele lactate din diferite feluri de mancare (budinca de orez). Este, de asemenea, un ingredient-cheie in Lassi, o bautura dulce facuta din iaurt, zahar si sucuri de fructe. In cultura musulmana, apa de trandafiri este folosita frecvent ca substitut halal pentru vinul rosu si alte tipuri de alcool (in preparate culinare) si in limonada.

Apa de trandafiri se foloseste in produsele cosmetice emoliente, in special in creme naturale, strugurele, mist-uri aromaterapeutice, masaje solide sau sapun natural. In India sunt extrem de populare mist-urile aromaterapeutice pentru ten si pentru ochi. Mirosul sau dulce ajuta la crearea unui parfum natural solid sau lichid exceptional.

Read More

Comanda Apa de trandafiri

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de scortisoara este exotic si are un miros dulce, aromat. Scortisoara este originara din Indonezia si are un nume ce deriva din greaca veche (“Kinnamon” inseamna tub sau teava). Uleiul esential de scortisoara era folosit in templele grecesti pentru parfum, in Egipt pentru masajele luxuriante pentru picioare, in Franta si apoi in Europa pentru vin fiert, creme afrodisiace sau lumanari naturale. Atat batonul de scortisoara, cat si uleiul esential au fost bunuri importante de comert intre India, China si Egipt.

Este un ulei esential ce este preferatul multor persoane, iar proprietatile terapeutice ii creeaza avantaje multiple. Este un excelent analgezic, antibiotic, antiseptic, afrodisiac, astringent, stimulant si tonic.

Read More

Comanda Ulei esential de scortisoara

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de ylang-ylang este exotic si are un miros dulce, enigmatic, bogat si pretios. Este un ulei esential ce este preferatul multor persoane, iar proprietatile terapeutice ii creeaza avantaje multiple. Este un excelent antidepresiv, antiseptic, afrodisiac, avand efecte euforice si sedative asupra sistemului nervos.

“Floarea florilor” (in traducere) este darul traditional pe pernele cuplurilor proaspat casatorite din Indonezia. Uleiul esential de ylang-ylang este un ingredient ideal in produsele cosmetice 100% naturale pentru corp (ulei, crema, masaj solid, mist-uri aromaterapeutice), in parfumuri solide sau lichide si in lumanari naturale afrodisiace.

Read More

Comanda Ulei esential de ylang-ylang

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de pin are un miros proaspat de padure, de conifere stropite de ploaie. Are proprietati multiple: antimicrobiene, dezinfectante, antireumatice, antiseptice, antivirale, antibacteriene. Stimuleaza  circulatia sangelui si sistemul nervos.

Egiptenii foloseau acele de pin pentru a oferi savoare preparatelor culinare, iar saltelele lor contineau ace si conuri de pin, pentru a tine la distanta insectele. Uleiul esential de pin este un ingredient ideal in produsele cosmetice destinate copiilor, deoarece dezinfecteaza rapid ranile si nu permite infectarea acestora. Mai mult, este recomandat de catre aromaterapeuti pentru lumanari naturale parfumate ce se ard in incaperi nesterile sau care necesita purificarea aerului.

Read More

Comanda Ulei esential de pin

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de portocale are un miros dulce, proaspat, de portocala stoarsa. Are proprietati antidepresive, ajutand la obtinerea unui tonus psihic pozitiv si la eliminarea stresului. Este calmant si relaxant la nivel mental, fiind des folosit in aromaterapie ca adjuvant in caz de anxietate. Ajuta la stimularea circulatiei sangelui si la cresterea productiei de colagen la nivelul pielii. De asemenea, are proprietati antiinflamatoare si antiseptice.

Atat fructul, cat si uleiul esential, sunt folosite si in arta culinara, de la ceaiuri, bauturi, deserturi, biscuiti, ciocolata, bomboane, pana la preparate savuroase de patiserie sau panificatie. De asemenea, popularitatea uleiului esential de portocale in cadrul sedintelor aromaterapeutice a crescut odata cu aparitia lumanarilor naturale.

Read More

Comanda Ulei esential de portocale

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

http://www.3morganic.com/

Descriere: menta este renumita pentru proprietatile sale puternic fortifiante, tonifiante, cu rezultate exceptionale in combaterea stresului, atat muscular, cat si mental. Cu proprietati antibacteriene, antiinflamatoare, antiseptice si cicatrizante, uleiul esential de menta este deosebit de util in produse cosmetice cu actiune rapida (sapunuri naturale, creme naturale si uleiuri pentru corp).

In ultimii ani, insa, menta este folosita si in arta culinara, de la ceaiuri, bauturi pana la preparate savuroase, atat frunzele proaspete sau uscate, cat si uleiul esential. De asemenea, popularitatea uleiului esential de menta in cadrul sedintelor aromaterapeutice a crescut odata cu aparitia lumanarilor naturale. Excelent pe parte respiratorie, uleiul esential de menta este ideal in anotimpurile reci, cand racelile, bronsitele si afectiunile sistemului respirator isi fac aparitia.

Read More

Comanda Ulei esential de menta

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Ceara soia

Ceara de soia

Ian 12

Descriere: ceara de origine vegetala, realizata din ulei de soia, 100% naturala. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere. Este non-GMO, adica nu este obtinuta din organisme modificate genetic.

Prezentata sub forma de fulgi si cu o culoare alb-laptoasa, opaca, ceara de soia este ideala pentru realizarea lumanarilor naturale, parfumurilor solide, lumanarilor de masaj, cremelor naturale, batoanelor de masaj solid, strugurelelor naturale.

INCI: Glycine Soja Wax

Mod de folosire: ceara de soia are un punct de topire relativ coborat. Se topeste si se amesteca cu uleiuri esentiale si adaosuri, in functie de produsul dorit.

Idei si produse cu ceara de soia:

1. parfum solid:  baza (90% ceara soia, 10% ulei jojoba bio) + combinatie de uleiuri esentiale optimiste (portocale, lamaie, grapefruit, lime)

2. baton de masaj solid: 50% unt shea bio, 30% unt cocos bio, 20% ceara soia

Read More

Comanda Ceara de soia

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Am deschis!

Ian 10

Da, de astazi am deschis magazinul online si oricine poate comanda produsele noastre! 56 de ingrediente, materii prime sau produse va stau la dispozitie. Inca nu le puteti comanda pe toate online, dar lista creste de la zi la zi.

Fie ca alegeti sa fabricati sapun natural si aveti nevoie de uleiuri, unturi, uleiuri esentiale sau adaosuri, fie ca va ganditi la un fel sofisticat de paine, noi avem multe ingrediente de baza pentru sapun natural, cosmetice, mancare, dulciuri si bauturi.

Cautam permanent noi materii prime, multe dintre ele (cum a fost glucozida de cocos) la sugestia voastra, magazinul fiind intr-o continua crestere. Incercam sa va oferim cele mai bune preturi din Romania pentru cantitati medii si mari, reduceri de pret, cadouri, surprize, astfel incat sa reveniti oricand cu placere, stiind ca “Sapun Natural” este locul in care sunteti primiti cu caldura.

In acest moment, pentru comenzile de peste 1.000 lei, aveti un discount suplimentar de 5%, iar daca deveniti client fidel, va asteapta alte reduceri sau promotii.

 

Pe curand!

http://blog.craciun-magic.ro/poze-craciun/desktop-craciun/poza-pentru-desktop-cu-om-de-zapada-si-brad-de-craciun/

Echipa SAPUN NATURAL va ureaza sa aveti parte de un “CRACIUN FERICIT” alaturi de cei dragi!

Ne dorim ca anul viitor sa va bucuram cu noi retete de sapun natural, noi materii prime la preturi imbatabile pentru piata din Romania, dar si noi produse. Totul pentru a crea sapunul natural perfect, si nu numai!

Descriere: originara din Franta, lavanda este renumita pentru proprietatile calmante, relaxante si mirosul delicat. Are un efect echilibrant pentru sistemul nervos, fiind utila in insomnii sau perioade stresante. Cu proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si antiseptice, uleiul esential de lavanda este deosebit de util in produse cosmetice cu actiune rapida (sapunuri naturale, creme pentru corp).

In ultimii ani, insa, levantica este folosita si in arta culinara, de la ceaiuri, bauturi pana la preparate savuroase, atat frunzele proaspete sau uscate, florile, cat si uleiul esential. De asemenea, popularitatea uleiului esential de lavanda in cadrul sedintelor aromaterapeutice a crescut odata cu aparitia lumanarilor naturale. Excelent pentru calmare si refacerea echilibrului mental, uleiul esential de lavanda este ideal in lumanari destinate camerelor pentru bebelusi si copii, pentru relaxarea acestora si asigurarea unui somn linistit. De asemenea, este un repelent ideal.

Read More

Comanda Ulei esential de lavanda

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!