Posts Tagged ‘materii prime’
Pastai Vanilie Bourbon India certificate bio/organic EcoCert
Descriere: originare din India, pastaile de vanilie Bourbon au o calitate superioara, fiind carnoase, mari si flexibile. Profilul senzorial este dominat de note aromatice, cremoase, de vanilie si caramel. Au un continut ridicat de vanilina (2-2,3%) si contin foarte multe seminte.
Stiati ca…
… pastaia de vanilie este fructul unei orhidee cataratoare?
… florile rezista doar o singura zi?
… vanilia este polenizata manual?
Mod de folosire: se adauga in uleiuri de corp si masaj, creme si unturi pentru corp, sapun natural, zahar, inghetata, prajituri, cozonaci, patiserie, preparate culinare rafinate etc.
Detalii: pastaile de vanilie Bourbon India sunt produse 100% bio/organice si 100% vegan, pretioase si foarte apreciate. Deoarece nu contin niciun fel de chimicale, cum ar fi conservanti, derivate petroliere sau arome sintetice, pastaile de vanilie Bourbon India sunt 100% naturale.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Pastai Vanilie Bourbon Madagascar certificate bio/organic EcoCert
Descriere: pastaile de vanilie Bourbon originare din Madagascar au un parfum si un gust caracteristic. O aroma bogata de fructe invaluie si ademeneste imbietor, cu promisiunea unui miros pregnant de vanilie.
Stiati ca…
… pastaia de vanilie este fructul unei orhidee cataratoare?
… florile rezista doar o singura zi?
… vanilia este polenizata manual?
Mod de folosire: se adauga in uleiuri de corp si masaj, creme si unturi pentru corp, sapun natural, zahar, inghetata, prajituri, cozonaci, patiserie, preparate culinare rafinate etc.
Detalii: pastaile Bourbon Madagascar sunt produse 100% bio/organice si 100% vegan, pretioase si foarte apreciate. Deoarece nu contin niciun fel de chimicale, cum ar fi conservanti, derivate petroliere sau arome sintetice, pastaile de vanilie Bourbon Madagascar sunt 100% naturale.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Ulei macadamia certificat bio/organic Soil Association
Descriere: un ulei cu o putere mare de hidratare, indicat in mod deosebit in uleiuri de corp si de masaj, precum si in creme antirid. Catifeleaza si reda luminozitatea tenului matur.
Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, creme naturale, strugurele, uleiuri si lumanari de masaj, uleiuri si unturi pentru corp etc.) pe langa preparate culinare savuroase. Prajiturile, torturile sau placintele capata un gust fantastic si devin mult mai pufoase.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Ulei avocado certificat bio/organic Soil Association
Descriere: un ulei cu o putere de penetrare a pielii extrem de mare, ce contine mari cantitati de vitamine (A, D, E), alaturi de lecitina, potasiu, beta-caroten si peste 20% acizi grasi nesaturati.
Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, creme naturale, strugurele, uleiuri si lumanari de masaj, uleiuri si unturi pentru corp etc.) pe langa preparate culinare savuroase. Reduce petele de pe piele (datorate varstei sau expunerii la soare), ajuta la vindecarea rapida a pielii arsa de soare si estompeaza cicatricile. Hidrateaza si catifeleaza tenul, contribuind la regenerarea colagenului. De aceea, este ideal in produsele cosmetice destinate pielii mature.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Descriere: originara din China, scortisoara are un miros dulce si aromat, fiind utilizata pe larg in produse cosmetice, preparate culinare, torturi, prajituri, dulciuri sau patiserie. Scortisoara are, totodata, si proprietati antibacteriene, tonice si antiseptice, fiind considerata un revigorant al sistemului nervos.
Stiati ca…
… scortisoara este buna pentru tuse, probleme digestive, oboseala si apatie?
… scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a unui conifer asiatic?
… scrierile chinezesti mentioneaza folosirea scortisoarei inca din anul 2700 i.Hr.?
… scortisoara a devenit foarte cunoscuta in Europa in perioada cruciadelor religioase?
… chinezii considera ca scortisoara infrumuseteaza si intinereste pielea?
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Ulei floarea soarelui certificat bio/organic Bio Italia
Descriere: un ulei extrem de popular, folosit in mod special in domeniul culinar, ce contine mari cantitati de vitamina E, alaturi de lecitina, vitamina A, vitamina D si vitamina K.
Se foloseste si intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, sampon, creme naturale, strugurele, lumanari de masaj, unturi pentru corp, exfoliante etc.) pe langa preparate culinare savuroase.
In produsele cosmetice, uleiul bio de floarea soarelui este adaugat datorita proprietatilor emoliente si de ingrijire pe care le are. Este absorbit rapid in piele si previne deshidratarea acesteia.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Ulei jojoba certificat bio/organic Soil Association
Descriere: originar din sudul SUA si nordul Mexicului, uleiul de jojoba bio/organic are proprietati remarcabile datorita structurii sale similare cu cea a sebumului uman. Nu contine trigliceride, de aceea are o durata de viata lunga, peste 3 ani. Nu devine ranced si nu se oxideaza. Este un ulei care nu cauzeaza reactii alergice, nu este iritant si nu colmateaza porii. Este un ulei ideal pentru piele si ten, deoarece nu lasa urme grase si nici senzatii neplacute la atingere. Contine importante cantitati de vitamina E si minerale, fiind un excelent ulei antioxidant si antibacterian.
Este ideal pentru produse cosmetice diverse, de la serumuri pentru ten pana la sampoane bio, de la creme faciale pana la aplicarea directa, fara ingrediente complementare.
Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, ulei de corp, ulei de masaj, sampon, creme naturale, lumanari de masaj, unturi pentru corp etc.).
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Descriere: ceara de jojoba este 100% naturala si este originara din desertul Arizona, nordul Mexicului si sudul Californiei. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere.
Prezentata sub forma de fulgi si cu o culoare galbena, ceara de jojoba este ideala pentru realizarea parfumurilor naturale solide, lumanarilor de masaj, cremelor naturale, batoanelor de masaj solid, lumanarilor si strugurelelor naturale.
INCI: Simmondsia Chinensis Wax
Mod de folosire: se topeste si se amesteca cu uleiuri esentiale si adaosuri, in functie de produsul dorit.
Idei si produse cu ceara de jojoba:
1. parfum solid: baza (50% ceara jojoba, 20% ulei masline bio, 30% ulei migdale dulci) + combinatie de uleiuri esentiale (scortisoara, portocale)
2. baton de masaj solid: 50% unt shea bio, 30% unt cocos bio, 10% ceara jojoba
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Descriere: ceara de albine 100% naturala, certificata bio/organic de EcoCert. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere.
Prezentata sub forma de calup si cu o culoare galbuie, ceara de albine este ideala pentru realizarea lumanarilor naturale, parfumurilor solide, lumanarilor de masaj, cremelor naturale, batoanelor de masaj solid, strugurelelor naturale.
INCI: Beeswax
Mod de folosire: se topeste si se amesteca cu uleiuri esentiale si adaosuri, in functie de produsul dorit.
Idei si produse cu ceara de albine bio/organica:
1. parfum solid: baza (30% ceara albine, 20% ulei masline bio, 50% ulei migdale dulci) + combinatie de uleiuri esentiale mentolate (menta, pin, eucalipt)
2. baton de masaj solid: 50% unt shea bio, 30% unt cocos bio, 10% ceara albine bio/organica
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Ulei argan certificat bio/organic EcoCert
Descriere: originar din Maroc, uleiul de argan bio/organic este folosit in mod traditional in preparate culinare, cosmetice si ca ulei-tratament. De sute de ani, uleiul de argan contribuie la catifelarea pielii, reducerea ridurilor de expresie si nu numai, vindecarea ranilor, tratarea acneei, cresterea luminozitatii tenului si multe altele. Ca ulei-tratament este folosit pentru a ameliora durerile artritei sau durerile musculare, avand proprietati antiinflamatoare. Fiind bogat in vitamina E si acizi grasi esentiali, uleiul de argan este o componenta importanta a unei diete sanatoase.
Este ideal pentru salate, paine, unturi dulci sau topping final pentru legume, carne sau preparate la cuptor.
Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, ulei de corp, ulei de masaj, sampon, creme naturale, lumanari de masaj, unturi pentru corp etc.) si intr-o paleta larga de preparate culinare savuroase, inclusiv raw-vegan.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!


