Chat Girls

Sex Chat

Adult Chat

Webcam Girls

Getting Laid

Live Webcam

Casual Personals

Call Girls

Sex Dating

Have a Fling

sex chat

Sex Online

Sex Parties

Sex Cam Chats

Single Sex

Posts Tagged ‘plante’

Descriere: originara din China, scortisoara are un miros dulce si aromat, fiind utilizata pe larg in produse cosmetice, preparate culinare, torturi, prajituri, dulciuri sau patiserie. Scortisoara are, totodata, si proprietati antibacteriene, tonice si antiseptice, fiind considerata un revigorant al sistemului nervos.

Stiati ca…
… scortisoara este buna pentru tuse, probleme digestive, oboseala si apatie?
… scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a unui conifer asiatic?
… scrierile chinezesti mentioneaza folosirea scortisoarei inca din anul 2700 i.Hr.?
… scortisoara a devenit foarte cunoscuta in Europa in perioada cruciadelor religioase?
… chinezii considera ca scortisoara infrumuseteaza si intinereste pielea?

Read More

Comanda Scortisoara pulbere

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

 

Dupa noua luni de la deschiderea acestui site, astazi sarbatorim relansarea proiectului “Sapun Natural“, printr-o noua imagine creata de Daniel Photography.

Noul site este structurat excelent, pe categorii de produse, si are o imagine proaspata si moderna. Inca mai avem de adaugat produse in magazin, dar speram ca saptamana aceasta toata sectiunea “Shop” sa fie terminata si voi sa puteti comanda toate ingredientele online.

Va invitam sa explorati categoria “Cum faci sapun“, unde veti descoperi retete de sapun natural, informatii de baza pentru fabricarea sapunului 100% vegetal si instructiuni pentru incepatori. Deoarece interesul vostru pentru ingrediente de calitate pe care sa le puteti folosi si in arta culinara a crescut constant in ultima perioada, in curand vom avea o noua categorie pe site ce va cuprinde retete de preparate savuroase, raw-vegan si traditionale, dulciuri, bauturi, panificatie, patiserie.

In noua casa “Sapun Natural” descoperiti arome imbietoare pentru cosmetice 100% naturale si rasfaturi culinare. Si pentru ca dorim sa sarbatorim alaturi de voi noua imagine, v-am pregatit mai multe surprize:

1. toate comenzile vor beneficia de transport gratuit. Numai maine, 1 februarie, va facem cadou livrarea prin curier rapid (Bucuresti si Ilfov) si posta romana (alte localitati), indiferent de suma totala a comenzii si modalitatea de plata.

2. Intre 2 si 8 februarie, transportul va fi gratuit pentru comenzile de minim 100 lei.

3. In plus, pentru toate comenzile de peste 500 lei primite in perioada 1-8 februarie, vom oferi gratuit 35 ml. de ulei esential de lavanda, in valoare de 25 lei.

sciencephoto.com

Descriere: uleiul esential de eucalipt este puternic racoritor si mentolat, avand proprietati terapeutice remarcabile: antiinflamatoare, antibacteriene, antiseptice, antispasmodice. Ideal in cazul problemelor respiratorii, ranilor si taieturilor, durerilor musculare. Este larg utilizat in ultimii ani in produsele pentru ingrijirea pielii, in pasta de dinti, precum si in medicamentele homeopate contra racelii si febrei.

Arborele din ale carui frunze proaspete se extrage uleiul esential de eucalipt este originar din Australia, aceasta fiind si tara cu cea mai mare productie din lume.

Read More

Comanda Ulei esential de eucalipt

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: din cele mai vechi timpuri, trandafirul a fost extrem de apreciat pentru parfumul sau deosebit, dar si pentru proprietatile medicinale si nutritive. Vechii greci, romani si fenicieni au creat gradini de trandafiri la fel de extinse ca si domeniile de grau sau livezi.

Apa de trandafiri are un gust distinctiv si este utilizata foarte mult in bucataria iraniana, mai ales la dulciuri (nuga, rahat, baclava, inghetata de ceai, prajituri). In India este folosita pentru a aroma laptele sau produsele lactate din diferite feluri de mancare (budinca de orez). Este, de asemenea, un ingredient-cheie in Lassi, o bautura dulce facuta din iaurt, zahar si sucuri de fructe. In cultura musulmana, apa de trandafiri este folosita frecvent ca substitut halal pentru vinul rosu si alte tipuri de alcool (in preparate culinare) si in limonada.

Apa de trandafiri se foloseste in produsele cosmetice emoliente, in special in creme naturale, strugurele, mist-uri aromaterapeutice, masaje solide sau sapun natural. In India sunt extrem de populare mist-urile aromaterapeutice pentru ten si pentru ochi. Mirosul sau dulce ajuta la crearea unui parfum natural solid sau lichid exceptional.

Read More

Comanda Apa de trandafiri

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de scortisoara este exotic si are un miros dulce, aromat. Scortisoara este originara din Indonezia si are un nume ce deriva din greaca veche (“Kinnamon” inseamna tub sau teava). Uleiul esential de scortisoara era folosit in templele grecesti pentru parfum, in Egipt pentru masajele luxuriante pentru picioare, in Franta si apoi in Europa pentru vin fiert, creme afrodisiace sau lumanari naturale. Atat batonul de scortisoara, cat si uleiul esential au fost bunuri importante de comert intre India, China si Egipt.

Este un ulei esential ce este preferatul multor persoane, iar proprietatile terapeutice ii creeaza avantaje multiple. Este un excelent analgezic, antibiotic, antiseptic, afrodisiac, astringent, stimulant si tonic.

Read More

Comanda Ulei esential de scortisoara

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de ylang-ylang este exotic si are un miros dulce, enigmatic, bogat si pretios. Este un ulei esential ce este preferatul multor persoane, iar proprietatile terapeutice ii creeaza avantaje multiple. Este un excelent antidepresiv, antiseptic, afrodisiac, avand efecte euforice si sedative asupra sistemului nervos.

“Floarea florilor” (in traducere) este darul traditional pe pernele cuplurilor proaspat casatorite din Indonezia. Uleiul esential de ylang-ylang este un ingredient ideal in produsele cosmetice 100% naturale pentru corp (ulei, crema, masaj solid, mist-uri aromaterapeutice), in parfumuri solide sau lichide si in lumanari naturale afrodisiace.

Read More

Comanda Ulei esential de ylang-ylang

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de pin are un miros proaspat de padure, de conifere stropite de ploaie. Are proprietati multiple: antimicrobiene, dezinfectante, antireumatice, antiseptice, antivirale, antibacteriene. Stimuleaza  circulatia sangelui si sistemul nervos.

Egiptenii foloseau acele de pin pentru a oferi savoare preparatelor culinare, iar saltelele lor contineau ace si conuri de pin, pentru a tine la distanta insectele. Uleiul esential de pin este un ingredient ideal in produsele cosmetice destinate copiilor, deoarece dezinfecteaza rapid ranile si nu permite infectarea acestora. Mai mult, este recomandat de catre aromaterapeuti pentru lumanari naturale parfumate ce se ard in incaperi nesterile sau care necesita purificarea aerului.

Read More

Comanda Ulei esential de pin

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: uleiul esential de portocale are un miros dulce, proaspat, de portocala stoarsa. Are proprietati antidepresive, ajutand la obtinerea unui tonus psihic pozitiv si la eliminarea stresului. Este calmant si relaxant la nivel mental, fiind des folosit in aromaterapie ca adjuvant in caz de anxietate. Ajuta la stimularea circulatiei sangelui si la cresterea productiei de colagen la nivelul pielii. De asemenea, are proprietati antiinflamatoare si antiseptice.

Atat fructul, cat si uleiul esential, sunt folosite si in arta culinara, de la ceaiuri, bauturi, deserturi, biscuiti, ciocolata, bomboane, pana la preparate savuroase de patiserie sau panificatie. De asemenea, popularitatea uleiului esential de portocale in cadrul sedintelor aromaterapeutice a crescut odata cu aparitia lumanarilor naturale.

Read More

Comanda Ulei esential de portocale

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

http://www.3morganic.com/

Descriere: menta este renumita pentru proprietatile sale puternic fortifiante, tonifiante, cu rezultate exceptionale in combaterea stresului, atat muscular, cat si mental. Cu proprietati antibacteriene, antiinflamatoare, antiseptice si cicatrizante, uleiul esential de menta este deosebit de util in produse cosmetice cu actiune rapida (sapunuri naturale, creme naturale si uleiuri pentru corp).

In ultimii ani, insa, menta este folosita si in arta culinara, de la ceaiuri, bauturi pana la preparate savuroase, atat frunzele proaspete sau uscate, cat si uleiul esential. De asemenea, popularitatea uleiului esential de menta in cadrul sedintelor aromaterapeutice a crescut odata cu aparitia lumanarilor naturale. Excelent pe parte respiratorie, uleiul esential de menta este ideal in anotimpurile reci, cand racelile, bronsitele si afectiunile sistemului respirator isi fac aparitia.

Read More

Comanda Ulei esential de menta

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Am deschis!

Ian 10

Da, de astazi am deschis magazinul online si oricine poate comanda produsele noastre! 56 de ingrediente, materii prime sau produse va stau la dispozitie. Inca nu le puteti comanda pe toate online, dar lista creste de la zi la zi.

Fie ca alegeti sa fabricati sapun natural si aveti nevoie de uleiuri, unturi, uleiuri esentiale sau adaosuri, fie ca va ganditi la un fel sofisticat de paine, noi avem multe ingrediente de baza pentru sapun natural, cosmetice, mancare, dulciuri si bauturi.

Cautam permanent noi materii prime, multe dintre ele (cum a fost glucozida de cocos) la sugestia voastra, magazinul fiind intr-o continua crestere. Incercam sa va oferim cele mai bune preturi din Romania pentru cantitati medii si mari, reduceri de pret, cadouri, surprize, astfel incat sa reveniti oricand cu placere, stiind ca “Sapun Natural” este locul in care sunteti primiti cu caldura.

In acest moment, pentru comenzile de peste 1.000 lei, aveti un discount suplimentar de 5%, iar daca deveniti client fidel, va asteapta alte reduceri sau promotii.

 

Pe curand!