Webcam Girls

Girls Escort

Escort Girls

uk sex

Free Date Site

Girl Webcam

Sex Shows

Free Chat

Call Girls

live girls

Sex Cam Chats

Have a Fling

Live Webcam

Adult Chat

Chat Girls

Posts Tagged ‘producator roman cosmetice organice’

Ulei macadamia certificat bio/organic Soil Association

Descriere: un ulei cu o putere mare de hidratare, indicat in mod deosebit in uleiuri de corp si de masaj, precum si in creme antirid. Catifeleaza si reda luminozitatea tenului matur.

Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, creme naturale, strugurele, uleiuri si lumanari de masaj, uleiuri si unturi pentru corp etc.) pe langa preparate culinare savuroase. Prajiturile, torturile sau placintele capata un gust fantastic si devin mult mai pufoase.

Read More

Comanda Ulei de macadamia bio/organic

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Ulei avocado certificat bio/organic Soil Association

Descriere: un ulei cu o putere de penetrare a pielii extrem de mare, ce contine mari cantitati de vitamine (A, D, E), alaturi de lecitina, potasiu, beta-caroten si peste 20% acizi grasi nesaturati.

Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, creme naturale, strugurele, uleiuri si lumanari de masaj, uleiuri si unturi pentru corp etc.) pe langa preparate culinare savuroase. Reduce petele de pe piele (datorate varstei sau expunerii la soare), ajuta la vindecarea rapida a pielii arsa de soare si estompeaza cicatricile. Hidrateaza si catifeleaza tenul, contribuind la regenerarea colagenului. De aceea, este ideal in produsele cosmetice destinate pielii mature.

Read More

Comanda Ulei de avocado bio/organic

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Ulei floarea soarelui certificat bio/organic Bio Italia

Descriere: un ulei extrem de popular, folosit in mod special in domeniul culinar, ce contine mari cantitati de vitamina E, alaturi de lecitina, vitamina A, vitamina D si vitamina K.

Se foloseste si intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, sampon, creme naturale, strugurele, lumanari de masaj, unturi pentru corp, exfoliante etc.) pe langa preparate culinare savuroase.

In produsele cosmetice, uleiul bio de floarea soarelui este adaugat datorita proprietatilor emoliente si de ingrijire pe care le are. Este absorbit rapid in piele si previne deshidratarea acesteia.

Read More

Comanda Ulei de floarea soarelui bio/organic

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Ulei jojoba certificat bio/organic Soil Association

Descriere: originar din sudul SUA si nordul Mexicului, uleiul de jojoba bio/organic are proprietati remarcabile datorita structurii sale similare cu cea a sebumului uman. Nu contine trigliceride, de aceea are o durata de viata lunga, peste 3 ani. Nu devine ranced si nu se oxideaza. Este un ulei care nu cauzeaza reactii alergice, nu este iritant si nu colmateaza porii. Este un ulei ideal pentru piele si ten, deoarece nu lasa urme grase si nici senzatii neplacute la atingere. Contine importante cantitati de vitamina E si minerale, fiind un excelent ulei antioxidant si antibacterian.

Este ideal pentru produse cosmetice diverse, de la serumuri pentru ten pana la sampoane bio, de la creme faciale pana la aplicarea directa, fara ingrediente complementare.

Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, ulei de corp, ulei de masaj, sampon, creme naturale, lumanari de masaj, unturi pentru corp etc.).

Read More

Comanda Ulei de jojoba bio/organic

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: ceara de jojoba este 100% naturala si este originara din desertul Arizona, nordul Mexicului si sudul Californiei. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere.

Prezentata sub forma de fulgi si cu o culoare galbena, ceara de jojoba este ideala pentru realizarea parfumurilor naturale solide, lumanarilor de masaj, cremelor naturale, batoanelor de masaj solid, lumanarilor si strugurelelor naturale.

INCI: Simmondsia Chinensis Wax

Mod de folosire: se topeste si se amesteca cu uleiuri esentiale si adaosuri, in functie de produsul dorit.

Idei si produse cu ceara de jojoba:

1. parfum solid:  baza (50% ceara jojoba, 20% ulei masline bio, 30% ulei migdale dulci) + combinatie de uleiuri esentiale (scortisoara, portocale)

2. baton de masaj solid: 50% unt shea bio, 30% unt cocos bio, 10% ceara jojoba

Read More

Comanda Ceara de jojoba

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Ulei argan certificat bio/organic EcoCert

Descriere: originar din Maroc, uleiul de argan bio/organic este folosit in mod traditional in preparate culinare, cosmetice si ca ulei-tratament. De sute de ani, uleiul de argan contribuie la catifelarea pielii, reducerea ridurilor de expresie si nu numai, vindecarea ranilor, tratarea acneei, cresterea luminozitatii tenului si multe altele. Ca ulei-tratament este folosit pentru a ameliora durerile artritei sau durerile musculare, avand proprietati antiinflamatoare. Fiind bogat in vitamina E si acizi grasi esentiali, uleiul de argan este o componenta importanta a unei diete sanatoase.

Este ideal pentru salate, paine, unturi dulci sau topping final pentru legume, carne sau preparate la cuptor.

Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, ulei de corp, ulei de masaj, sampon, creme naturale, lumanari de masaj, unturi pentru corp etc.) si intr-o paleta larga de preparate culinare savuroase, inclusiv raw-vegan.

Read More

Comanda Ulei de argan bio/organic

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Descriere: originar din Asia, acest ulei inodor si incolor are foarte multe proprietati, datorita continutului ridicat de vitamine si minerale.

Uleiul de migdale dulci exista atat in varianta 100% naturala, patru tipuri de gramaje (35 ml., 125 ml., 330 ml. si 1 l.), cat si in varianta bio/organica, cu certificare EcoCert, la un litru.

Migdalele pot fi folosite ca atare, in mancare, bauturi si cosmetice, pot fi transformate in faina (ce nu contine gluten), lapte (ideal pentru vegani), sirop sau ulei. Migdalele contin aproape 50% ulei. Uleiul de migdale dulci poate fi folosit ca lotiune pentru catifelarea pielii, deoarece este absorbit rapid in piele. De asemenea, este un excelent ulei-demachiant.

Cateva proprietati ale uleiului de migdale dulci:
• Este un excelent emolient
• Echilibreaza umiditatea epidermei si ajuta la refacerea ei
• Cel mai potrivit ingredient in terapiile pentru toate tipurile de piele
• Ajuta la refacerea stralucirii si catifelarii proprii unui corp sanatos
• Ideal in cazul durerilor musculare, calmeaza muschii si ofera o relaxare aproape instantanee
• Importanta sursa de vitamina E, vitamina D, magneziu si calciu
• Calmeaza iritatiile si inflamatiile pielii
• Intarzie imbatranirea celulelor

Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, ulei de corp, ulei de masaj, sampon, creme naturale, strugurele, lumanari de masaj, unturi pentru corp, exfoliante etc.) si intr-o paleta larga de preparate culinare savuroase, de tip mediteranean, asiatic si nu numai.

Read More

Comanda Ulei de migdale dulci

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Ulei masline extravirgin certificat bio/organic Organic Farmers&Growers

Descriere: originar din bazinul Mediteranean, acest ulei este extrem de cunoscut in toata lumea. La nivel mondial, in anul 2010, s-au produs aproape 3.300.000 tone de ulei de masline, iar consumul Spaniei si Italiei s-a ridicat la 50%. Cu toate acestea, Grecia are cel mai mare consum pe cap de locuitor, 26 litri pe an. De la mancare pana la cosmetica, de la medicamente pana la ulei pentru lampi, uleiul de masline bio/organic este un excelent ingredient.

Uleiul extravirgin are un gust superior si este cel mai bun din punct de vedere calitativ, cu o aciditate de maxim 0,8%. Este presat la rece, adica a fost produs la o temperatura de maxim 25 grade Celsius. Are proprietati multiple si contine antioxidanti unici. Hidrateaza in profunzime, regenereaza celulele pielii si inmoaie tesuturile. Este folosit ca ulei pentru barbierit sau ca ulei pentru epilare.

Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, sampon, creme naturale, strugurele, lumanari de masaj, unturi pentru corp, exfoliante etc.) si intr-o paleta larga de preparate culinare savuroase, de tip mediteranean, asiatic si nu numai.

Read More

Comanda Ulei de masline extravirgin bio/organic

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

Ulei ricin

Ulei ricin

Feb 01

Descriere: originar din bazinul Mediteranean de S-E, Estul Africii si India, acest ulei de ingrijire a corpului si parului provine din semintele unui copac de dimensiuni reduse (in tarile de origine).

Uleiul de ricin are proprietati antiinflamatoare, de curatare, detoxifiere si vindecare. Absoarbe toxinele din organism si imbunatateste circulatia sanguina, limfatica si nervoasa. Este un ulei ideal pentru scalp, radacina parului si fir, fiind des folosit in sampoane naturale, balsamuri sau masti pentru par.

Stiati ca…
… planta se mai numeste si Palma Christi (Palma Domnului), datorita proprietatilor extraordinare de vindecare pe care le are?
… au fost gasite seminte de ricin in mormintele egiptene vechi de peste 4000 de ani?
… uleiul de ricin este un lubrifiant excelent pentru motoare?
… uleiul de ricin a fost folosit pentru motoarele cu combustie interna ale avioanelor din primul razboi mondial?
… planta se foloseste la decorarea parcurilor in Franta, Marea Britanie, Spania?

Read More

Comanda Ulei de ricin

Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!

 

Dupa noua luni de la deschiderea acestui site, astazi sarbatorim relansarea proiectului “Sapun Natural“, printr-o noua imagine creata de Daniel Photography.

Noul site este structurat excelent, pe categorii de produse, si are o imagine proaspata si moderna. Inca mai avem de adaugat produse in magazin, dar speram ca saptamana aceasta toata sectiunea “Shop” sa fie terminata si voi sa puteti comanda toate ingredientele online.

Va invitam sa explorati categoria “Cum faci sapun“, unde veti descoperi retete de sapun natural, informatii de baza pentru fabricarea sapunului 100% vegetal si instructiuni pentru incepatori. Deoarece interesul vostru pentru ingrediente de calitate pe care sa le puteti folosi si in arta culinara a crescut constant in ultima perioada, in curand vom avea o noua categorie pe site ce va cuprinde retete de preparate savuroase, raw-vegan si traditionale, dulciuri, bauturi, panificatie, patiserie.

In noua casa “Sapun Natural” descoperiti arome imbietoare pentru cosmetice 100% naturale si rasfaturi culinare. Si pentru ca dorim sa sarbatorim alaturi de voi noua imagine, v-am pregatit mai multe surprize:

1. toate comenzile vor beneficia de transport gratuit. Numai maine, 1 februarie, va facem cadou livrarea prin curier rapid (Bucuresti si Ilfov) si posta romana (alte localitati), indiferent de suma totala a comenzii si modalitatea de plata.

2. Intre 2 si 8 februarie, transportul va fi gratuit pentru comenzile de minim 100 lei.

3. In plus, pentru toate comenzile de peste 500 lei primite in perioada 1-8 februarie, vom oferi gratuit 35 ml. de ulei esential de lavanda, in valoare de 25 lei.