Posts Tagged ‘reteta sampon’
Ulei macadamia certificat bio/organic Soil Association
Descriere: un ulei cu o putere mare de hidratare, indicat in mod deosebit in uleiuri de corp si de masaj, precum si in creme antirid. Catifeleaza si reda luminozitatea tenului matur.
Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, creme naturale, strugurele, uleiuri si lumanari de masaj, uleiuri si unturi pentru corp etc.) pe langa preparate culinare savuroase. Prajiturile, torturile sau placintele capata un gust fantastic si devin mult mai pufoase.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Ulei avocado certificat bio/organic Soil Association
Descriere: un ulei cu o putere de penetrare a pielii extrem de mare, ce contine mari cantitati de vitamine (A, D, E), alaturi de lecitina, potasiu, beta-caroten si peste 20% acizi grasi nesaturati.
Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, creme naturale, strugurele, uleiuri si lumanari de masaj, uleiuri si unturi pentru corp etc.) pe langa preparate culinare savuroase. Reduce petele de pe piele (datorate varstei sau expunerii la soare), ajuta la vindecarea rapida a pielii arsa de soare si estompeaza cicatricile. Hidrateaza si catifeleaza tenul, contribuind la regenerarea colagenului. De aceea, este ideal in produsele cosmetice destinate pielii mature.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Ulei floarea soarelui certificat bio/organic Bio Italia
Descriere: un ulei extrem de popular, folosit in mod special in domeniul culinar, ce contine mari cantitati de vitamina E, alaturi de lecitina, vitamina A, vitamina D si vitamina K.
Se foloseste si intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, sampon, creme naturale, strugurele, lumanari de masaj, unturi pentru corp, exfoliante etc.) pe langa preparate culinare savuroase.
In produsele cosmetice, uleiul bio de floarea soarelui este adaugat datorita proprietatilor emoliente si de ingrijire pe care le are. Este absorbit rapid in piele si previne deshidratarea acesteia.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Ulei jojoba certificat bio/organic Soil Association
Descriere: originar din sudul SUA si nordul Mexicului, uleiul de jojoba bio/organic are proprietati remarcabile datorita structurii sale similare cu cea a sebumului uman. Nu contine trigliceride, de aceea are o durata de viata lunga, peste 3 ani. Nu devine ranced si nu se oxideaza. Este un ulei care nu cauzeaza reactii alergice, nu este iritant si nu colmateaza porii. Este un ulei ideal pentru piele si ten, deoarece nu lasa urme grase si nici senzatii neplacute la atingere. Contine importante cantitati de vitamina E si minerale, fiind un excelent ulei antioxidant si antibacterian.
Este ideal pentru produse cosmetice diverse, de la serumuri pentru ten pana la sampoane bio, de la creme faciale pana la aplicarea directa, fara ingrediente complementare.
Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, ulei de corp, ulei de masaj, sampon, creme naturale, lumanari de masaj, unturi pentru corp etc.).
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Ulei argan certificat bio/organic EcoCert
Descriere: originar din Maroc, uleiul de argan bio/organic este folosit in mod traditional in preparate culinare, cosmetice si ca ulei-tratament. De sute de ani, uleiul de argan contribuie la catifelarea pielii, reducerea ridurilor de expresie si nu numai, vindecarea ranilor, tratarea acneei, cresterea luminozitatii tenului si multe altele. Ca ulei-tratament este folosit pentru a ameliora durerile artritei sau durerile musculare, avand proprietati antiinflamatoare. Fiind bogat in vitamina E si acizi grasi esentiali, uleiul de argan este o componenta importanta a unei diete sanatoase.
Este ideal pentru salate, paine, unturi dulci sau topping final pentru legume, carne sau preparate la cuptor.
Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, ulei de corp, ulei de masaj, sampon, creme naturale, lumanari de masaj, unturi pentru corp etc.) si intr-o paleta larga de preparate culinare savuroase, inclusiv raw-vegan.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Descriere: originar din Asia, acest ulei inodor si incolor are foarte multe proprietati, datorita continutului ridicat de vitamine si minerale.
Uleiul de migdale dulci exista atat in varianta 100% naturala, patru tipuri de gramaje (35 ml., 125 ml., 330 ml. si 1 l.), cat si in varianta bio/organica, cu certificare EcoCert, la un litru.
Migdalele pot fi folosite ca atare, in mancare, bauturi si cosmetice, pot fi transformate in faina (ce nu contine gluten), lapte (ideal pentru vegani), sirop sau ulei. Migdalele contin aproape 50% ulei. Uleiul de migdale dulci poate fi folosit ca lotiune pentru catifelarea pielii, deoarece este absorbit rapid in piele. De asemenea, este un excelent ulei-demachiant.
Cateva proprietati ale uleiului de migdale dulci:
• Este un excelent emolient
• Echilibreaza umiditatea epidermei si ajuta la refacerea ei
• Cel mai potrivit ingredient in terapiile pentru toate tipurile de piele
• Ajuta la refacerea stralucirii si catifelarii proprii unui corp sanatos
• Ideal in cazul durerilor musculare, calmeaza muschii si ofera o relaxare aproape instantanee
• Importanta sursa de vitamina E, vitamina D, magneziu si calciu
• Calmeaza iritatiile si inflamatiile pielii
• Intarzie imbatranirea celulelor
Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, ulei de corp, ulei de masaj, sampon, creme naturale, strugurele, lumanari de masaj, unturi pentru corp, exfoliante etc.) si intr-o paleta larga de preparate culinare savuroase, de tip mediteranean, asiatic si nu numai.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Unt cocos certificat bio/organic Organic Farmers&Growers
Descriere: untul bio de cocos este ideal pentru ingrijirea corpului si parului datorita proprietatilor remarcabile de hidratare si hranire pe care le are. Este folosit din timpuri stravechi atat in alimentatie, cat si in medicina sau cosmetica.
Se foloseste cu precadere in sapun natural, produse de ingrijire pentru par (sampon, balsam), geluri de dus, creme naturale, strugurele, uleiuri si lumanari de masaj. In domeniul culinar, este un ingredient de baza pentru mancarurile din sudul Asiei si in bucataria raw vegan din intreaga lume. Este folosit in ultimii in laptele praf pentru bebelusi si copii.
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!
Glucozida de cocos
Ian 07
Glucozida de cocos
Descriere: agent tensioactiv, adica un ingredient care poate modifica tensiunea superficială a unui lichid, derivat din ulei de cocos si zahar din fructe. Este bland, delicat, neiritant. Ideal pentru prepararea sampoanelor si gelurilor de dus, deoarece are o capacitate mare de producere a spumei. Este complet biodegradabil.
Caracteristici: glucozida de cocos are actiuni excelente de curatare a pielii si parului. Functioneaza ca un emulgator, in sensul ca poate fi folosita la prepararea unor emulsii stabile, fara ca ingredientele sa se separe, sporind astfel proprietatile hidratante ale unui produs.
INCI: Coco Glucoside
Mod de folosire: se adauga in sampon natural (45%), balsam natural (30%), geluri de dus (45%), sapun lichid (35%), vopsele pentru par (10%), produse pentru bebelusi (25%), geluri de curatare faciala (25%)
Detalii: glucozida de cocos este un produs 100% vegan si 100% natural, pentru uz extern.
Observatii: termen valabilitate 2 ani. Trebuie pastrat la o temperatura constanta (intre 20 si 30 grade Celsius), intr-un loc uscat, ferit de razele soarelui. Inainte de folosire, produsul trebuie incalzit si amestecat pana la uniformizarea totala. Este posibil ca pe timpul depozitarii sa apara sedimentari, dar acestea nu afecteaza in mod negativ calitatea produsului.
Ambalaj: sticle de 125 ml., 330 ml. si 1 l. (cu pompa)
Info comanda:
- momentan produsele nu sunt pe stoc. Comanda se plaseaza virtual, se achita in avans si este acceptata numai dupa confirmarea platii. Expedierea dureaza, in medie, 5-10 zile lucratoare.
- transportul este gratuit pentru comenzi de minim 500 lei
Reduceri suplimentare aplicabile:
- pentru comenzi de minim 1.000 lei – discount 5% (reflectat in cosul de cumparaturi si pe factura)
Iti multumim pentru interesul acordat acestui produs!


