Ice Age – lumanare naturala din ceara soia

Descriere: Ice Age, lumanare naturala din ceara de soia parfumata cu uleiuri esentiale, decorativa, in suport ceramic unicat. Realizata conform artei Feng Shui, aceasta lumanare alba, cremoasa, stimuleaza creativitatea, reprezinta elementul metal si trebuie amplasata in vestul camerei.

Feng Shui inseamna “vant si apa” si este o arta chinezeasca straveche. Cu ajutorul acesteia putem crea armonie intre energia pamantului si cea a corpului omenesc, folosind toate energiile din jurul nostru. Energiile ascunse sunt eliberate cu ajutorul a cinci elemente: lemn, apa, metal, pamant si foc. Daca aceste elemente sunt folosite corect in casa sau birou, aveti parte de armonie si prosperitate. Fiecare dintre aceste cinci elemente sunt reprezentate de culori diferite, alegerea acestora putand influenta armonia spatiului. Lumanarile au un rol extrem de important in filosofia Feng Shui, atat ca si coloristica, amplasare in spatiu, forma, cat si ca alegerea suportului potrivit.

Detalii: ceara este de origine vegetala, realizata din ulei de soia, 100% naturala. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere. Este non-GMO, adica nu este obtinuta din organisme modificate genetic. Lumanarea din ceara de soia are o durata de viata mai mare decat o lumanare realizata din parafina si este biodegradabila. In procesul de ardere nu emana substante chimice, nu cauzeaza dureri de cap, fiind curata si nepoluanta.

Lumanarea este realizata cu ajutorul tehnicii “de gheata” si contine uleiuri esentiale atent dozate astfel incat sa parfumeze discret incaperile, fara sa creeze disconfort olfactiv sau de alta natura. Fitilul este din bumbac 100% natural si contribuie la o ardere frumoasa, placuta.

Vasul este din ceramica, realizat si pictat manual de un tanar artist plastic si fiecare piesa este originala. Pasiunea pentru frumos si inedit este reflectata in fiecare obiect pe care il faureste cu maiestrie. Atentia acestuia pentru detalii se poate observa si la aceste obiecte cu design original, meticulozitatea cu care sunt realizate si pictate fiind evidenta.

Fotografia este realizata de www.danielphotography.ro si toate drepturile asupra acesteia ii apartin. Odata cu alegerea oricarei marturii de pe site, primiti cadou un cupon de discount de 5% pentru semnarea unui contract de fotografie (nunta, botez, eveniment) cu Daniel Photography.

Observatii: termen valabilitate 2 ani. Produsul trebuie pastrat intr-un loc racoros, uscat, ferit de razele soarelui.

Info comanda:
– produsele se realizeaza numai pe baza unei comenzi ferme, cu plata in avans
– transportul este gratuit pentru comenzi de minim 500 lei
– la cerere, se pot realiza si alte combinatii de uleiuri esentiale

Reduceri suplimentare aplicabile:
– pentru comenzi de minim 1.000 lei – discount 5% (reflectat in cosul de cumparaturi si pe factura)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.