Marturie pentru nunta/botez sapun natural

Descriere: marturie pentru nunta, botez sau evenimente cu sapun 100% natural si 100% vegan.

Detalii: eleganta (in saculet organza) sau clasica (in cutie), acest tip de marturie poate constitui un cadou perfect pentru invitatii evenimentului pe care il planifici.

1. Sapun natural clasic in saculet organza: optional, poate fi atasat un baton de scortisoara si/sau un mini-card personalizat, design-ul fiind stabilit de comun acord (telefonic si/sau e-mail) dupa confirmarea comenzii. Fiecare marturie contine un sapun natural de aproximativ 50-60 g. si potpouri din plante, parfumate cu uleiuri esentiale. Saculetul poate avea diverse culori, iar sapunul natural diverse combinatii de uleiuri esentiale si adaosuri.
2. Sapun natural forme geometrice in saculet organza: optional, poate fi atasat un baton de scortisoara si/sau un mini-card personalizat, design-ul fiind stabilit de comun acord (telefonic si/sau e-mail) dupa confirmarea comenzii. Fiecare marturie contine un sapun natural de aproximativ 30-60 g. (in functie de forma) si potpouri din plante, parfumate cu uleiuri esentiale. Saculetul poate avea diverse culori, iar sapunul natural diverse combinatii de uleiuri esentiale si adaosuri.
3. Sapun natural clasic in cutie carton: fiecare marturie contine un sapun natural de aproximativ 50-60 g., ce poate avea diverse combinatii de uleiuri esentiale si adaosuri.

Fotografiile sunt realizate de www.danielphotography.ro si toate drepturile asupra acestora ii apartin. Odata cu alegerea oricarei marturii de pe site, primiti cadou un cupon de discount de 5% pentru semnarea unui contract de fotografie (nunta, botez, eveniment) cu Daniel Photography.

Info comanda:
– produsele se realizeaza numai pe baza unei comenzi ferme, cu plata in avans
– transportul este gratuit pentru comenzi de minim 500 lei

Reduceri suplimentare aplicabile:
– pentru comenzi de minim 1.000 lei – discount 5% (reflectat in cosul de cumparaturi si pe factura)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.