Noua imagine “Sapun Natural” vine cu reduceri si cadouri

Dupa noua luni de la deschiderea acestui site, astazi sarbatorim relansarea proiectului “Sapun Natural“, printr-o noua imagine creata de Daniel Photography.

Noul site este structurat excelent, pe categorii de produse, si are o imagine proaspata si moderna. Inca mai avem de adaugat produse in magazin, dar speram ca saptamana aceasta toata sectiunea “Shop” sa fie terminata si voi sa puteti comanda toate ingredientele online.

Va invitam sa explorati categoria “Cum faci sapun“, unde veti descoperi retete de sapun natural, informatii de baza pentru fabricarea sapunului 100% vegetal si instructiuni pentru incepatori. Deoarece interesul vostru pentru ingrediente de calitate pe care sa le puteti folosi si in arta culinara a crescut constant in ultima perioada, in curand vom avea o noua categorie pe site ce va cuprinde retete de preparate savuroase, raw-vegan si traditionale, dulciuri, bauturi, panificatie, patiserie.

logo-sapun-natural

In noua casa “Sapun Natural” descoperiti arome imbietoare pentru cosmetice 100% naturale si rasfaturi culinare. Si pentru ca dorim sa sarbatorim alaturi de voi noua imagine, v-am pregatit mai multe surprize:

1. toate comenzile vor beneficia de transport gratuit. Numai maine, 1 februarie, va facem cadou livrarea prin curier rapid (Bucuresti si Ilfov) si posta romana (alte localitati), indiferent de suma totala a comenzii si modalitatea de plata.

2. Intre 2 si 8 februarie, transportul va fi gratuit pentru comenzile de minim 100 lei.

3. In plus, pentru toate comenzile de peste 500 lei primite in perioada 1-8 februarie, vom oferi gratuit 35 ml. de ulei esential de lavanda, in valoare de 25 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.