Promotie pentru o salata de primavara perfecta

Salata verde proaspata, cu picaturi de apa curgand pe frunze, rucola, spanac tanar, telina, morcov, ceapa verde, usturoi verde, zeama de lamaie si/sau ulei de masline extravirgin bio/organic si un mix de condimente ideal pentru aceasta salata de primavara.

Corpul are nevoie de multe vitamine si minerale in acest inceput de primavara, obtinute din verdeturi si legume, pentru a reda organismului ceea ce a pierdut pe timpul iernii. O cura de detoxifiere, vitaminizanta, este perfecta pentru acest anotimp si pregateste terenul pentru eliminarea toxinelor acumulate in perioada rece.

Noi te ispitim cu un mix de plante aromatice culese cu grija si atent combinate astfel incat salata ta de primavara sa arate spectaculos, dar sa aiba si un gust extraordinar. Aroma acestui mix este inconfundabila, mirodeniile impunand note inalte, ce cuceresc din prima. Gustul este persistent, dar totodata permisiv, fara sa anuleze ingredientele salatei, venind in completarea unei experiente inedite.

Regasim in mix plante aromatice ca marar, patrunjel, menta, tarhon, boia dulce de ardei, sare de la Marea Moarta si piper negru, dar si un plus de rozmarin lemnos. Combinatia nu este aleasa intamplator, ci pentru a conferi salatei de primavara o personalitate fresh, cu usoare accente acrisoare.

Pentru orice comanda plasata pe site-ul nostru luni si marti, 26 si 27 martie, in valoare de minim 200 lei, veti primi cadou Spring Fresh, mix aromatic pentru salata, 50 g. Transportul gratuit se aplica in cazul comenzilor de peste 500 lei, iar reducerile suplimentare in cazul comenzilor de peste 1.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.