Formele sapunurilor naturale

In momentul in care am lansat marca Soap Mill pe piata, acum doi ani de zile, am fost primii producatori romani avizati la Ministerul Sanatatii care au introdus forme inedite de sapun natural pe piata noastra.

Va propuneam atunci forme haioase pentru copii, cum ar fi ratusca, dinozaur, pestisor, stea de mare, scoica si multe altele.

Dupa aproximativ un an de la lansare am renuntat treptat la aceste forme si ne-am concentrat eforturile pe forma clasica, „bar” cum ii spunem noi.

Frumusetea unor forme non-clasice consta in faptul ca orice obiect din silicon, plastic sau lemn poate deveni un sapun natural.

Tot noi am fost primii care am inventat marturiile din sapun natural pentru nunta, botez sau evenimente de firma. Dar avand in vedere ca ne-am extins activitatea de la producatori de sapun natural la producatori de cosmetice organice 100% naturale, acum realizam numai pe comanda marturii sau forme pentru copii.

Cand alegeti forme tip marturie, aveti mai multe avantaje: sapunurile naturale mici se usuca mult mai repede decat un sapun natural clasic, puteti experimenta forme, culori sau retete si puteti testa pe mai multi prieteni produsele voastre.

Noi va incurajam sa cautati in orice forma pe care o vedeti o posibila forma de sapun natural.

Pe curand!

2 thoughts on “Formele sapunurilor naturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.