Negrese cu unt de cacao raw, bio, miere si portocale

Raw Brownies… delicioase. O reteta realizata de Ligia Pop, cel mai cunoscut Raw Chef din Romania. Pentru a o realiza, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

Pentru glazura de ciocolata
– 2 cani pudra cacao
– 2 cani apa
– 3 cani unt de cacao bio/organic
– 4 linguri miere bio/organica
– 1 lingurita mesquite

Se amesteca toate ingredientele cu un tel si se foloseste metoda baine marie, pentru a topi mai rapid untul de cacao si mierea.

Pentru compozitie
– 4 cani faina din seminte de floarea soarelui decorticate
– 1/2 cana glazura de ciocolata
– 1 cana bucati de coji de portocale, scufundate in miere

Pentru decorare
– fulgi de cocos
– felii de migdale
– stafide aurii
– stelute de anason
– glazura de ciocolata
– bobite de rodie

Instructiuni:
Portocalele “confiate” se realizeaza astfel: se taie patratele, se toarna apa calda peste ele si se lasa sa stea in apa pentru o ora, pentru a scapa de gustul amar. Se scurg si se amesteca cu miere pentru cateva ore.

Dupa aceea, se amesteca ingredientele impreuna, se toarna compozia in forme culinare, diferite modele si se decoreaza.

Link direct reteta: http://ligiapop.com/2011/12/21/ligias-kitchen-glazed-chocolate-orange-brownies/

Link direct video reteta: http://www.youtube.com/watch?v=sk-nIf07gBY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.