Ulei migdale dulci vrac (1, 5, 10 l)

90.00 lei1,140.00 lei

Originar din Asia, acest ulei inodor si incolor are foarte multe proprietati, datorita continutului ridicat de vitamine si minerale.

Uleiul de migdale dulci poate fi folosit ca lotiune pentru catifelarea pielii, deoarece este absorbit rapid in piele. De asemenea, este un excelent ulei-demachiant. Se foloseste intr-o varietate larga de produse cosmetice (sapun natural, ulei de corp, ulei de masaj, sampon, creme naturale, balsamuri de buze, lumanari de masaj, unturi pentru corp, exfoliante etc.) si intr-o paleta larga de preparate culinare savuroase, de tip mediteranean, asiatic si nu numai.

Golește