Cursuri online de productie sapun natural

Acum 11 ani am devenit primul producator roman de sapunuri si cosmetice naturale. De 8 ani, sustinem cursuri atat de grup, cat si individuale, oriunde in tara. Pentru ca situatia actuala ne impiedica sa ne vedem fata in fata, am lansat cursul online de productie sapun natural solid, nivel incepatori.

Trimite-ne datele tale de contact pe office@sapunnatural.ro sau WhatsApp 0744132796 si tipul cursului (individual sau de grup), iar noi te contactam cat mai rapid. Pretul este 699 lei de persoana, pentru curs de grup (maxim 3 persoane) și 1299 lei pentru curs individual.

Cursul de productie sapun natural include urmatoarele:

1. informatiile si experienta persoanei care sustine cursul (retete, trucuri, productie etc.) 2. prezentarea in format electronic, alaturi de informatii utile 3. materiile prime necesare fabricarii a aproximativ 10-15 sapunuri naturale, precum si formele necesare pentru turnare. Acestea sunt expediate prin curier. 4. persoana de contact dedicata, care va putea raspunde la intrebari si dupa ce cursul s-a incheiat 5. toti participantii vor primi un discount de 10%, valabil timp de un an, la toate produsele din oferta Sapun Naturaltransport gratuit prin curier rapid oriunde in tara pentru comenzile de minim 200 lei si o reducere de 20% la cursul de productie sapun natural modulul avansati sau cursul de business.

Cursul nu include materialele si echipamentele de lucru: termometru, recipiente, mixer, linguri, protectii (pentru corp, maini, nas, gura), obiecte de taiat. Acestea trebuie procurate de fiecare participant.
Vrei sa afli cum au decurs alte cursuri de productie sapun natural? Avem cateva exemple mai jos.
Echipa SapunNatural a creat trei tipuri de cursuri practice, ideale atunci cand iti doresti sa inveti sa fabrici sapun natural si, ulterior, cand iti doresti sa incepi o mica afacere cu cosmetice naturale. Primul curs, cel de instruire in arta producerii de sapun natural a fost creat special pentru tine, din dorinta de a iti pune la dispozitie un expert atunci cand vrei sa faci primii pasi. Este ideal sa ai alaturi un producator de sapunuri naturale atunci cand iti doresti sa inveti, sa iti arate, sa iti explice, sa te ghideze si sa te incurajeze. Fie ca vrei sa realizezi sapun natural pentru tine, familia ta si prieteni sau doresti sa iti deschizi o afacere, teoria nu este intotdeauna suficienta. Aceasta trebuie sustinuta si de practica. Si pentru ca trebuie sa inveti pasii corecti inca de la primele productii de sapun natural, este necesar sa participi la un curs de productie. Pentru a te putea concentra in timpul workshop-ului, la final vei primi toate informatiile in format electronic, alaturi de oferta completa de materii prime si ingrediente pe care le avem la vanzare, retete si trucuri de urmat atunci cand te decizi sa produci primele tale sapunuri naturale. Vei avea o persoana de contact dedicata, care iti va raspunde la toate intrebarile si dupa ce cursul s-a incheiat.
Noi venim cu sfaturi, propuneri si exemple practice, astfel incat sa poti produce si tu sapunuri naturale solide. Tu ne astepti cu dorinta de a acumula informatii si de a invata cat mai multe. Noi venim cu ingredientele necesare fabricarii unui sapun natural de calitate si durabil. Tu ne astepti cu materialele ce iti vor folosi si mai departe.
Pentru cei care au experimentat deja combinatii de uleiuri, unturi si arome, care au realizat productii reusite de sapun natural si au descoperit placerea acestei pasiuni, am pregatit si un modul pentru avansati, cu retete complexe si idei practice. Acest workshop se concentreaza mai mult pe partea creativa a fabricarii sapunului natural si dezvaluie cu adevarat placerea pura si reala a unei activitati relaxante, placute, ce are ca rezultat produse exceptionale, originale.
Modulul de afacere, cel de-al treilea curs, concentreaza intr-o forma explicita luni si luni de cautari, legislatie, acte necesare, avize, analize si comprima toate acestea intr-un singur workshop. Vrei sa deschizi o manufactura de sapun natural, dar ai nevoie de informatiile legale din domeniu, ai nevoie de ajutor pe partea de etichetare, ambalare, vanzare in magazine specializate, marketing, publicitate si relatii publice. Fara acest curs, toate pregatirile tale ar dura minim 6-8 luni si ai avea nevoie de un avocat, un expert contabil, un curs de vanzari, unul de publicitate si multe ore in sir petrecute in fata calculatorului.
Asteptam sa iti impartasim tainele sapunului natural, precum am facut-o in ultimii ani cu atatia prieteni!